GEEF MIJ MAAR EEN POTLOOD

Als illustrator en ontwerper werk ik aan heel uiteenlopende projecten.

De ene keer teken ik live mee tijdens een sessie en de volgende

dag maak ik handgemaakte stempels voor een geboortekaartje. Wat ik

het leukste vind? Dat ik het allemaal naast elkaar kan doen. Bij het ene

project kan ik inhoudelijk een bijdrage leveren en bij de andere opdracht

krijg ik alle vrijheid om gewoon iets heel moois te maken. Die

afwisseling maakt mijn werk super leuk. 

 

 

OVER

Als illustrator en ontwerper werk ik aan heel uiteenlopende projecten. De ene keer zit ik live mee te tekenen tijdens een sessie en de volgende dag maak ik handgemaakte stempels voor een geboortekaartje. Wat ik het leukste vind? Dat ik het allemaal naast elkaar kan doen. Bij het ene project kan ik inhoudelijk een bijdrage leveren en bij de andere opdracht krijg ik alle vrijheid om gewoon iets heel moois te maken. Die afwisseling maakt mijn werk super leuk. 

 

Tekenen

OPLEIDING

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Reinwardt Academie voor Cultureel Erfgoed, met een specialisatie in erfgoed educatie. In 2016 heb ik besloten het roer om te gooien en mij volledig te richten op illustratie en ontwerp. In 2017 heb ik op Akademie Vogue mijn certificaten gehaald voor Grafisch Ontwerp en Digitale Vormgeving.

EIGEN PROJECTEN

Het is altijd mijn droom geweest om een eigen kinderboek te maken. In 2013 ben ik begonnen met de illustraties van Muis. Op de Facebookpagina Thuis bij Muis post ik sindsdien wekelijks nieuwe avonturen. In 2018 kwam mijn eerste kinderboek ‘Thuis bij Muis‘ uit bij Uitgeverij Holland. Sinds voorjaar 2019 is ook de gratis voorleesapp van Muis live.